Welkom

Welkom

Category : Nieuws

Hartelijk welkom op de site van Het Akkoord | Mediation. Bent u op zoek naar een mediator of wilt u weten of mediation iets voor u kan zijn, dan bent u aan het goede adres. Blijven er na het lezen van deze site vragen over, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Het Akkoord is  een all-round  mediationbureau maar tevens specialist in Arbeidsconflicten, Gezin en Echtscheiding en Zakelijke conflicten. Onze ervaring hebben we afgelopen tien jaar opgebouwd met mediations voor particulieren en gemeenten, provincies, in het onderwijs en in de financiële dienstverlening. Het Akkoord houdt zich eveneens bezig met conflictvaardigheid in het algemeen. We geven lezingen en workshops en u kunt bij ons terecht voor advies over conflicthantering.

U kiest voor mediation als u:

  • gemotiveerd bent de kwestie op te lossen
  • op basis van gelijkwaardigheid wilt overleggen
  • de vertrouwelijkheid in de mediation onderschrijft
  • optimale invloed wilt hebben op de uitkomst
  • de relatie met de ander wilt behouden en/of niet onnodig wilt beschadigen
  • kosten wilt besparen vanwege de duur

U kunt zélf contact opnemen met ons of op verwijzing van bijvoorbeeld het Juridisch Loket, een ARBO dienst of een advocaat. Het Akkoord wordt eveneens ingeschakeld via de Noordelijke Rechtbanken en het Gerechtshof te Leeuwarden.

De mediator van Het Akkoord is onpartijdig en een ervaren gesprekleider. Kenmerkend voor onze werkwijze is zorgvuldigheid in de procedure, aandacht voor de belangen en de emoties en het bewaken van de tijd en de kosten.

“Geëscaleerde conflicten resulteren in een verstoorde communicatie. De mediator stelt dié vragen waarbij de weg vrij komt over mogelijke oplossingen te praten”